فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

اوربان: اروپا به ناتوی بدون آمریکا نیاز دارد

اوربان: اروپا به ناتوی بدون آمریکا نیاز دارد نخست‌وزیر مجارستان ضمن بیان این که تمایل آمریکا برای گسترش بیشتر نفوذ خود باعث تنش فعلی بین غرب و روسیه شد، افزود اروپا به بلوک نظامی خود بدون نفوذ ایالات متحده نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان پنجشنبه (دوم مارس) به مجله سوئیسی Weltwoche گفت اروپا به بلوک نظامی خود بدون نفوذ آمریکا نیاز دارد. این سیاستمدار اروپایی، ایالات متحده را به کشاندن اروپا در درگیری‌ای که نمی‌تواند پیروز آن شود و خطر جنگ جهانی را دارد، متهم کرد.

 

به گزارش راشا تودی، اوربان گفت که تمایل آمریکا برای گسترش بیشتر نفوذ خود چیزی است که باعث تنش فعلی بین غرب و روسیه شد و افزود: راه‌حل یک ناتو اروپایی خواهد بود.

 

نسخت‌وزیر مجارستان در ادامه سخنانش در اشاره به گفت‌وگوی خود با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه چند هفته قبل از آغاز درگیری‌ها در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲۲، گفت: مسکو نگران گسترش بیشتر ناتو به سمت شرق، اوکراین و گرجستان است.

 

نخست‌وزیر مجارستان دوشنبه در اشاره به مداخله کشورهای غربی در جنگ اوکراین گفت دولتش علاوه بر داشتن نگرانی نسبت به تداوم ارسال محموله‌های تسلیحاتی به اوکراین، همچنین نگران است برخی از کشورهای اتحادیه اروپا سربازانشان را به این کشور بفرستند.

 

به گفته اوربان، جنگ در اوکراین تنها می‌تواند با مذاکره آمریکا و روسیه پایان یابد. وی اظهار داشت: «جنگ در اوکراین پایان نمی‌یابد مگر با مذاکرات میان آمریکا و روسیه و دولت مجارستان نیز با این ایده موافق نیست که روسیه امنیت تمام اروپا را تهدید می‌کند».

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دست‌کم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

 

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین اخیراً گفت: مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم به تدریج در حال از بین رفتن است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار